8/5/19

El Museu del Ferrocarril participa a la III Fira Actiu Natura de Móra la Nova

El proper dissabte 18 de maig tindrà lloc a Móra la Nova la tercera edició de la Fira Actiu Natura, on es poden trobar ofertes del territori relacionades amb la natura i el turisme familiar. La Fira es celebra a l'embarcador de la població i l'accés al recinte és totalment gratuït, si bé hi haurà activitats de pagament. El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova hi serà de nou present amb un estand des d'on s'informarà de les diverses activitats que es duran a terme a les instal·lacions del Museu al llarg del dia. A més, al matí es podrà gaudir al recinte firal d'un tast de la visita teatralitzada "Un passeig per l'estació", a càrrec del grup de teatre "L'Estació".

L'organització de la Fira posa a disposició dels interessats un bus que farà el recorregut entre l'embarcador i el Museu per a poder assistir a les visites guiades al Museu del matí i de la tarda que inclouran un recorregut amb la locomotora Memé i el vagó de passeig "El Tro". La visita guiada de la tarda comptarà, a més, amb la representació íntegra de la visita teatralitzada "Un passeig per l'estació". Els tiquets per aquestes activitats es podran adquirir al recinte de la Fira o bé directament al Museu del Ferrocarril.

Com a novetat, aquells que ho desitgin podran rebré al llarg del dia una formació prèvia que els permetrà fer una petita sessió de conducció de la locomotora diesel Memé.  


El programa elaborat pel Museu del Ferrocarril també forma part del calendari del Dia Internacional dels Museus, que es celebra el mateix 18 de maig.