29/3/19

El conseller d'Educació visita diferents centres educatius a les Terres de l'Ebre

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visitarà dilluns diversos centres educatius de les Terres de l'Ebre, concretament a L'Aldea, Amposta i Móra La Nova. Ho farà acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló.

 

En primer lloc, a les 9h, Bargalló arribarà a l'Escola Maria Garcia Cabanes de L'Aldea on serà rebut per l'alcalde del municipi, Daniel Andreu Falcó, i la directora, Lara Ferré. Conjuntament faran un recorregut per algunes aules del centre i un cop finalitzat hi haurà una trobada amb l'equip directiu. A les 10:30h, el titular d'Educació es dirigirà a l'Escola 21 d'Abril situada en el mateix municipi i, acompanyat per la directora, Marta Masdeu, visitarà les instal·lacions i es reunirà amb la direcció.

 

El conseller d'Educació es traslladarà a l'Institut Montsià d'Amposta on a partir de les 12:15h conjuntament amb l'alcalde de la localitat, Adam Tomàs, i el director, Gabriel Perles, visitarà alguns tallers del centre i, tot seguit, mantindrà una reunió amb l'equip directiu. A les 13:15h, Bargalló farà un recorregut pel Centre de Formació d'Adults i a continuació, a les 14h, arribarà a l'Escola Mestre Agustí Barberà on serà rebut per la directora, Victòria Pons. Després d'una trobada amb la direcció el conseller recorrerà les instal·lacions del centre.

 

Per últim, el titular d'Educació es traslladarà a Móra La Nova i, a partir de les 16:45h estarà a l'Escola d'Art i Oficis on visitarà algunes aules i projectes del centre. Estarà acompanyat per l'alcalde del municipi, Francesc Moliné, i la directora, Rosa Maria Pere. En acabar hi haurà una breu reunió amb la direcció.

01/04/2019 09:00 | El conseller Bargalló visita cinc centres educatius de les Terres de l'Ebre

El conseller d'Educació visita diferents centres educatius a les Terres de l'Ebre

09:00| Visita a l'Aldea . Escola Maria Garcia Cabanes (Carrer Prol. de l'Església, s/n) | L'Aldea (Baix Ebre)

El conseller Bargalló visitarà l'Escola Maria Garcia Cabanes i l'Escola 21 d'Abril de L'Adea.

12:15| Visita a Amposta . Institut Montsià (Carrer Madrid, 35-49) | Amposta (Montsià)

Bargalló visitarà l'Institut Montsià i l'Escola Mestre Agustí Barberà d'Amposta.

16:45| Visita Móra La Nova . Escola d'Art i Oficis (Carrer Lluís Companys, 17) | Móra la Nova (Ribera d'Ebre)

El conseller visitarà l'Escola d'Art i Oficis de Móra la Nova.