5/8/18

La 'Marta' de Flix s'imposa a les regates de muletes de la Festa del Riu de Móra la Nova

Domini absolut de la pontona 'Marta', de Flix, en la primera regata de muletes de la temporada a la Ribera d'Ebre amb motiu de la Festa del Riu de Móra la Nova, organitzada per l'Ajuntament de la vila en aigües del riu Ebre. Els flixancos van dominar les tres curses que van tindre lloc a la festa,  imposant-se en les categories juvenil mixta i en les absolutes femenina i masculina.

La 'Garbinada', de Móra d'Ebre, va obtindre dos plates en juvenil i dones, mentre que la muleta local, 'De Mari', va aconseguir dos terceres posicions i una meritòria segona plaça en la categoria masculina, on la 'Núria', de Móra d'Ebre va ser la tercera.

La Festa del Riu de Móra la Nova va comptar també amb altres al·licients, com ara les proves del pal ensabonat, la travessa del riu nedant amb flotador o la captura de síndries i melons en aigües del riu.

En aquesta edició, a banda dels premis en metàl·lic lliurats a les triputacions guanyadores i a les participants, els tres primers classificats de cada categoria van rebre un trofeu exclusiu dissenyat per l'Escola Municipal d'Arts i Disseny de Móra la Nova. Finalment, l'Ajuntament de Móra la Nova va tindre un reconeixement amb els remadors locals i el patró, Piro, de la muleta 'De Mari'.