2/12/17

SALVADOR ILLA PARTICIPA DEL DISSABTE ROIG A MÓRA LA NOVA


El Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha visitat avui Móra la Nova, on ha participat del dissabte Roig, organitzat per l'Agrupació local de la població. Salvador Illa, ha estat en la parada que s'ha plantat a la plaça de l'Església per a saludar als militants locals i, posteriorment, acompanyat pels regidors socialistes de la vil·la ha recorregut els comerços de Móra, on ha pogut parlar amb botiguers i comerciants del poble.

Posteriorment, amb els candidats ebrencs a la llista de Tarragona per a les properes eleccions, ha participat d'un col·loqui al saló d'actes de l'Ajuntament, on s'ha parlat de la situació política que es viu a Catalunya i del futur de les Terres de l'Ebre.

S'ha de proposar a la gent una sortida al gran embolic a que ens han conduït Puigdemont i Junqueres posant en risc les Institucions d'Autogovern, l'economia i la convivència de la ciutadania – ha dit Illa- S'ha de canviar el rumb de col·lisió per un rumb d'acord.

En aquest sentit el número 3 per Tarragona Joan Caballol, d'Units per Avançar ha manifestat que "tenim un excel·lent equip i el moment en que estem requereix d'un esforç per part de tots per a trobar solucions per a la ciutadania. I l'únic que ho pot fer, sense dubtes és Miquel Iceta". Per la seva banda la candidata Bibiana Porres ha posat l'exemple sobre el riu Ebre que uneix Sant Jaume d'Enveja i Deltebre, obra duta a terme pels Governs encapçalats per presidents socialistes, com a símbol del que li cal ara mateix a la societat catalana. Tendir ponts de diàleg per tirar Catalunya cap endavant.  

Salvador Illa ha assegurat que s'emportava una impressió molt positiva de la feina que estan duent a terme els regidors de Móra la Nova i de l'acollida que han rebut dels comerciants locals.