23/10/17

Nous aires i moltes novetats a la 186ena Fira de Móra la Nova que inaugurarà Martí Gironell

Amb l'afany de créixer i millorar, enguany la 186ena edició de la fira més important de la vila de Móra la Nova farà un pas de gegant augmentant els metres quadrats del recinte firal. L'ampliació i la redistribució de les seccions ve donada pels canvis urbanístics però també per l'arribada de moltes novetats al certamen entre les quals en destaquen la primera edició de la Fira de Cervesa Artesana que comptarà amb un tast electrònic. Altres activitats que podran gaudir els visitants seran actuacions ramaderes de doma natural de cavalls i espectacle de western amb cavalls. 

A partir d'aquesta edició s'aposta per distribuir la fira en un triangle sense perdre l'essència tan emblemàtica de la cita; hi haurà tres pilars que seran paraigua d'altres espais. El primer serà el pavelló firal on s'hi concentraran la major part de comerços i empreses que cada any porten els seus productes. El carrer 3 d'abril serà un espai d'automobilística i també inclourà vehicles de tracció mecànica com tractors i elements que complementen el sector de l'agricultura. Les novetats arriben també pel que fa a les atraccions que es concentraran en els dos descampats on abans hi havia el pavelló ramader. 

La nova fira de la cervesa artesana s'ubicarà al Carrer del Bruc i una de les entrades de la fira a peu serà per l'Avinguda Lluis Companys, el carrer que sempre havia estat entrada dels cotxes per derivar-los al pàrquing enguany es converteix en la zona ramadera on s'hi ubicarà el pavelló ramader. 

EL TRET DE SORTIDA A LA 186ena EDICIÓ DE LA FIRA MULTISECTORIAL 

El tret de sortida serà dijous 26 a les 18.30h des de la plaça de l'Església des d'on el periodista i escriptor Marti Gironell inaugurarà la 186ena edició. Durant l'acte inaugural es farà entrega dels premis del concurs de vi, del concurs literari i es faran diversos reconeixements. Un altre nom important de les fires serà el del grup Doctor Prats que actuarà dissabte a la nit. El concert tindrà lloc al polígon Els Aubals, la mitjanit del penúltim dia de fira. L'entrada anticipada es pot adquirir a l'Ajuntament o el mateix dia a taquilla pel preu de 5€, amb el carnet +joveMLN a 3€ i els menors de 12 anys gratuït però hauran de treure entrada igualment. L'entrada al certamen multisectorial és gratuïta.