7/4/16

Agenda cultural de Móra la Nova per aquest cap de setmana

Dins de les Jornades Culturals de Móra a Nova que es van iniciar el passat mes de març i que finalitzaran aquest mes d'abril, els actes previstos per aquest cap de setmana són:

Divendres, 8 d'abril.

- A les 20 hores, al Casal Municipal. Presentació a la població el projecte  del tren turístic per part de l'Associació per la Preservació (APFFI).

Dissabte, 9 d'abril

- Al Casal Municipal, a les 18 hores. Roda d'instruments, per als alumnes de l'Aula de música i per a tothom interessat. A càrrec dels músics de la Banda de música La Ginesta. Organitza: Aula de Música de Móra la Nova.

- A les 22 hores, al Casal Municipal. Concert de Marta & Gregori, acompanyats per la Banda de Música La Ginesta. Faran un repàs dels  èxits en català que han marcat la història musical del nostre país, des dels  anys 60 fins a l'actualitat, des de la Nova Cançó fins al nou pop català. Organitza la Regidoria de Cultura.

Diumenge, 10 d'abril

-IV Caminada solidària contra el càncer. Concentració all pavelló firal a les 9.45 hores i sortida a les 10 hores. Refrigeri en finalitzar la sortida. Organitza: Lliga contra el càncer de Móra la Nova.

-A les 12.30 hores, a l'Ateneu Cultural. Acte inaugural de l'exposició itinerant "La Crònica de Ramon Muntaner. El temps dels almogàvers", impulsada per la Institució de les Lletres i el Museu d'Història de Cataluya. S'hi podrà visitar fins al dia 1 de maig. Organitza l'Institut Ramon Muntaner en col·laboració de l'Ajuntament de Móra la Nova.

- A les 13 hores. Convocatòria del I Concurs de punts de llibre amb la temàtica de l'exposició sobre Ramon Muntaner. Organitza la Regidoria de Cultura.