31/12/15

Cursa de Sant Silvestre a Móra la Nova

Aquesta tarda ha tingut lloc la X Cursa de Sant Silvestre de Móra la Nova, organitzada per la regidoria d'Esports. Els participants, una setantena, han sortit a les cinc de la tarda del davant de l'Ajuntament. Molts portaven algun motiu nadalenc, tal com havia recomanat l'organització, per a fer més amena i divertida la darrera cursa de l'any. El regidor d'Esports, Jordi López, ha manifestat que "un any més hem aconseguit que la cursa tingui un caire familiar i hem vist córrer gent de totes les edats. Aquí importa que tothom hi participi".

El circuit urbà tenia dos  recorreguts, un de 1.200 metres per als més petits i un altre de quasi 3.000, per als adults.  En acabar la cursa, ha estat el moment en què s'ha fet un brindis pel nou any i s'ha ofert un petit refrigeri, a més s'ha lliurat un obsequi a totes les  persones que han participat en la cursa.

Com a novetat, enguany els participants podien fer un donatiu voluntari a benefici de la Marató de TV3, i han estat molts els que l'han dipositat a l'urna de sortida.