30/12/15

Agenda de Cap d'Any de Móra la Nova


DIA 31 DE DESEMBRE

-L'home dels nassos arriba per primer cop a Móra la Nova

Per primer any, l'home dels nassos es passejarà el pròxim dijous, dia 31, al matí, pels carrers de Móra la Nova. Diuen que té tants nassos com dies té l'any i la gent ha d'aconseguir veure'l. Arribarà a l'ajuntament moranovenc a les 11.30 hores i, tot seguit, iniciarà una cercavila pels carrers de la població, acompanyat del grup de grallers Pirates de l'Ebre.
Organitza, Ajuntament de Móra la Nova.

- També dijous, a les 17 hores, tindrà lloc la Cursa de Sant Silvestre. Us adjuntem de nou la nota de premsa.

- A les 23.45 la Comissió de Festes ha programat el Comiat Musical a la plaça de l'Església. Anirà a càrrec del dj.Deejays Flix.

- A les 00.15 al Pavelló Firal, es donarà la Benvinguda al nou any també amb música del dj Deejays Flix.

DIA 1 DE GENER

- A les 19h. al Casal Municipal. Teatre Infantil amb l'obra "Xic.Tic.Mic. Un conte de Nadal" de Rucs Productions. Organitza, Comissió de Festes.

DIA 2 DE GENER

- A les 18h. al Casal Municipal. Espectacle de Màgia amb el mag Albert i el seu espectacle il·lusionista "Increïble... sense paraules", per a tots els públics. Organitza, Comissió de Festes.

DIA 3 DE GENER

- A les 19h, al Casal Municipal. Grup vocal Antistiana Maskili (antics escolans de Montserrat). Oferiran un concert de cançons tradicionals catalanes i nadales. Organitza, regidoria de Cultura.