20/11/15

L’Ajuntament de Móra la Nova signa un conveni de col·laboració amb la Diputació de Tarragona per garantir el funcionament de l’Escola d’Art municipal

L'alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració entre les dues institucions públiques pel qual l'òrgan provincial atorga l'ajut de 30.000 euros correspon a l'any 2015 per garantir el funcionament i la realització de diferents activitats de l'Escola d'Arts plàstiques i Disseny de Móra la Nova. Moliné ha volgut agrair el fet que "un any més la Diputació aposti per una infraestructura municipal tan important i implicada amb el nostre poble i comarca com és l'Escola d'Art, que, a més, arriba molt més lluny, ja que trobem alumnes d'arreu del territori català".

L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova té una trajectòria de més de 40 anys d'antiguitat. Actualment, imparteix ensenyaments en règim concertat amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, com són cicles formatius amb titulació homologada, estudis lliures monogràfics per a nens i adults de pintura, dibuix, ceràmica, escultura i esmalts, i altres activitats destinades a completar la formació del seu alumnat. L'alumnat d'aquests estudis prové principalment de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Priorat i el Baix Camp. No obstant, en tractar-se de cicles tan específics, el centre compta cada vegada més amb alumnes de procedències més llunyanes com ara de Lleida o de la Comunitat Valenciana.